ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Μεσίστιες να κυματίσουν οι σημαίες στα Σχολεία!
1.993 Σχολεία "συγχωνεύονται"! Από αυτά τα 1.523 είναι Νηπιαγωγεία και Δημοτικά και 410 Γυμνάσια και Λύκεια!
ΚΛΕΙΝΟΥΝ 1.056 ΣΧΟΛΕΙΑ
Από τις συγχωνεύσεις προκύπτουν 877 μεγαλύτερα σχολεία-"στρατόπεδα" και επομένως κλείνουν συνολικά 1.056 Σχολεία!
Έτσι εκατοντάδες χωριά ερημώνουν, χιλιάδες παιδιά μπαίνουν σε επικίνδυνη καθημερινότητα, καθώς πολλά από αυτά θα μετακινούνται σε δύσβατους και επικίνδυνους δρόμους, πολλά προνήπια αποκλείονται από την εκπαιδευτική διαδικασία με ολέθριες συνέπειες στη σχολική τους πορεία, εκατοντάδες παιδιά στοιβάζονται αντιπαιδαγωγικά σε τάξεις με πολύ περισσότερους μαθητές που δυσκολεύουν τρομακτικά την εκπαιδευτική διαδικασία, εκατοντάδες καθαρίστριες χάνουν τη θέση απασχόλησης και το έστω πενιχρό μα απόλυτα αναγκαίο εισόδημά τους, μόνο και μόνο για να γραφούν μερικά μηδενικά λιγότερα στον προϋπολογισμό του Υπουργείου
 που δεν υπηρετεί αλλά ούτε εξυπηρετεί την Εθνική Παιδεία, γι΄ αυτό και ίσως κατήργησε το "Εθνικής" από τον τίτλο του...


ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Και βέβαια το ποσό των λειτουργικών εξόδων όλων αυτών των 1.056 σχολείων που καταργούνται, δεν είναι πάνω από 4 με 5.000.000 ευρώ το χρόνο, τη στιγμή που μόνο το κυβερνών κόμμα λάμβανε μέχρι πρότινος σε ετήσια βάση 25.000.000 ευρώ από τον Προϋπολογισμό, πράγμα που μετατρέπει πια σε Εθνική Ντροπή το κλείσιμο των μικρών σχολειών!


ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ...ΜΕΓΑΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Και το χειρότερο, ενώ το Κράτος αναλαμβάνει να αποπληρώσει χρέη 95.000.000 ευρώ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, δεν αναλαμβάνει όμως να πληρώσει και τα στοιχειώδη έξοδα λειτουργίας των μικρών, μα τόσο ζωτικών και καθοριστικών μικρών σχολείων!


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Από την άλλη, η Ιστορία μας διδάσκει, πως μόνο βάρβαροι και κατακτητές απετόλμησαν να κλείσουν μαζικά σχολεία της Ελλάδας, που με τόσο κόπο, τόσο αίμα, τόσους αγώνες κατόρθωσαν να φτιάξουν οι Έλληνες στα χωριά τους!


ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Γι΄ αυτό οι σημαίες, τουλάχιστον σε όλα τα σχολεία που κλείνουν, πρέπει πλέον να κυματίζουν μεσίστιες! Είναι μέρες Εθνικού Πένθους για την Παιδεία! Μέρες Κατοχής και Εθνικής Ντροπής!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


http://www.noiazomai.net/mesisties.html


Πίνακας των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών που "συγχωνεύει" η Κυβέρνηση-Ηρώδης! http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/pinakes_a_thmias_110313.doc


Πίνακας των Γυμνασίων και Λυκείων που "συγχωνεύει" η η Κυβέρνηση-Ηρώδης!


http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/pinakes_b_thmias.zip


Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΗΡΩΔΗΣ" ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:


http://www.noiazomai.net/mikrasxoleia.html


Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ:


http://www.noiazomai.net/kyprossozei.html
Ελλάδα 14 Μαρτίου 2011 μ.Χ.
(σ.σ. που'σαι Πατροκοσμά Αιτωλέ, Μεγάλε Δάσκαλε του Γένους, που εν έτει 1760 μ.χ. παρακινούσες το σκλαβωμένο τότε έθνος με θέρμη αν και μοναχός από το Άγιο Όρος, να μη χτίζουν εκκλησίες αλλά, να ιδρύουν σχολεία. "Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, μέσα σε 16 χρόνια, ίδρυσε πάνω από 200 σχολεία. Στις Διδαχές του, παροτρύνει τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους ελληνικά αφού όπως έλεγε ο ίδιος είναι η «γλώσσα της Εκκλησίας». Όπως έλεγε χαρακτηριστικά, «Καλύτερα ν’ αφήσετε τα παιδιά σας φτωχά και γραμματισμένα, παρά πλούσια και αγράμματα»").
Έτσι, με αυτά τα πρόχειρα στοιχεία που θέτουμε στη διάθεσή σας και σας παρακαλούμε και σας προκαλούμε να τα ερεύνησετε ως προς την ορθότητά τους, αποδεικνύονται δυστυχώς, οι διαθέσεις και τα σχέδια αυτών που "αποφασίζουν" για την Εθνική μας Παιδεία, που δεν είναι άλλα από το σκόπιμο αναλφαβητισμό των Ελλήνων για τη καθολική χειραγώγησή τους στον πνευματικό (και πολλές φορές και σωματικό (βλ. ναρκωτικά, συμμορίες κλπ) θάνατο... Και ποιός είναι ο αρχηγός του θανάτου; Ακριβώς, ο κοσμοκράτωρας του αιώνος τούτου, ο διάβολος, ενώ ο Αρχηγός της ζωής, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός. Επιτέλους, ο νοών νοείτω....Ημέρα Εθνικού Πένθους για την Παιδεία της Ελλάδας πρέπει να χαρακτηρίζεται στο εξής η σημερινή, κατά την οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα οι "λίστες των προγραφών" των Σχολείων, τα οποία αποφάσισε η Κυβέρνηση του Μνημονίου να κλείσει με διαταγή "Ηρώδη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...